mandag 2. januar 2012

Godt nyttår, og ny utfordring :)

Gratulerer så masse tell Marta Kvanli som vant desemberutfordringen, og vant en spellbinders fra Farvehandelen må Andselv.


Ønsker alle bloggvenner et riktig GODT NYTTÅR, og HÅPER på masse kreativitet på denne bloggen vår. Vi blir å ha et treff i januar eller februar. Må bare snakke litt med komitèn om hvilken dag  - så kommer det info her på bloggen og på FB siden vår :)


Men Først den nye utfordringen vår : )

Etter julen er det vel masse rester både av det ene og det andre, og derfor trur eg at vi kanskje lager ei utfordring hvor man kan bruke det man har - bruk fantasien.....and make a card :)
2 kommentarer:

 1. Blir det scrappe-treff i Målselv snart?

  SvarSlett
  Svar
  1. Heia
   I Målselv bruke det å være flere småtreff - tenker det blir et treff i begynnelsen av Mars - men det er treff som varer noen timer, og vi har med oss det vi trenger og drikke å spise....men noen ganger kommer det noen å selger oss mat fra Thailand. Så kommer fargehandelen med butikk.

   Det store treffet som går over to dager- det skal være den 15. og 16. september. Er du medlem av Målselvscrapping si facebookside? - hvis ikke meld deg inn så skal vi sende deg en invitasjon på denne siden. Men send gjerne mail adressa di - så får du også info via e.post I allefall Velkommen skal du være til store og mindre store treff :)

   Slett